Flow Energy Healing

DreamsByS

 

Flow Energy Healing

Slip dine blokeringer. 


Healing kan have mange navne. Hos mig får du Flow Energy healing, fra en meget høj frekvens, jeg fungerer som en kanal mellem universet og dig.


Healing er en fantastisk start på din personlige udvikling, eller hvis du har blokeringer i dit system. Det viser sig ofte som et dårligt immunsystem, eller som fysisk eller mental smerte.


Jeg kombinerer healingen med healingskæder og krystaler.

Når jeg healer rører jeg for det meste ved dig og healer de syv chakraer hele vejen op igennem dig. Det kan være forskelligt hvilken af dine chakraer der er blokeret afhængig af hvad dine symptomer er.


De essentielle olier fra dōTERRA virker fantastisk sammen med healing, og jeg vejleder dig naturligvis til hvilken olie, der vil være den bedste for dig.


Det fantastiske ved healing er, at det har ingen begrænsning af tid og sted i energien, og netop derfor fungerer fjernhealing også rigtig godt.


Healing kan ikke gøres forkert, en dygtig healer er blot “kanalen” – intelligensen i healing ved, hvad den skal og hvad du har brug for. Det “værste” der kan ske i en healing er, at det føles som om at der intet sker … Men tro mig, healingen sker alligevel, din sjæl tager imod.

“Førstegangsforværring” kan forekomme. Det er ret normalt, healing kan ikke skade, men sætte noget i gang som du måske skal forholde dig anderledes til end du plejer. Mærk, hvordan du har det efter første nat, og kontakt mig, hvis du stadig har spørgsmål.


Copyright © All Rights Reserved

Susanne Kristensen Foder


  • Sjælshealer
  • Access bars behandler
  • Flow Energy Healer
  • Aroma Touch terapeut
  • Infrarød behandler

 

 

 

Kontakt

 

Adresse:

Fælledvej 9, Kolsnap

6500 Vojens

 

Email:

kontakt@dreamsbys.dk

 

Telefon:

+45 60924046

 

Mere

 

Om

 

Kontakt

 

Følg mig

 


 


 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend