Velkommen til dōTERRA

DreamsByS

dōTERRA olier er jordens gaver

Velkommen til dōterra!


Olierne er jordens gaver til os, direkte fra naturen. Der er et væld af muligheder for hvad olierne kan bruges til. Glæd dig til at begynde dit olie eventyr, du vil opdage en helt ny verden af glæde og passion. Olierne er med til at gøre vores hverdag meget renere, fri for unødvendig kemi. DōTERRA er nemlig ikke kun små brune flasker med lækker olier, dōTERRA er også til tøjvask, håndvask, ansigtscremer og til håret og meget andet. Jeg er uddannet sjælshealer og access bars behandler og bruger olierne i mine behandlinger, hvorefter jeg guider mine klienter til hvilke olier der vil være gode til dem hvis de ønsker det.


Hvad drømmer du om?


Drømmer du om at kunne stå stærkt i dig selv, få mere ro og overskud. Drømmer du måske om at finde sandheden dybt inde i dig selv fordi du er i tvivl om hvad dine ægte følelser er...


Der er en dōTERRA olie til alt det, der er faktisk en olie til ALT! Min rejse i oliernes verden har fået mig til at turde, meget mere end jeg nogensinde har gjort!


I love it! 

Slip dine drømme fri!


"Hvilken olie du vælger at gå med og vokse med,

er helt op til dig og måske din intuition.

Må olierne løfte dig til et højere plan i svære tider,

løfte din energi når du er træt og udkørt

og minde dig om hvor stærk du i virkeligheden er!"

Skal Jeg være din guide?


dōTERRA er et verdensomspændende firma der er bygget op omkring network marketing. Dvs det er et stort spindelvæv hvor vi hver især har vores eget spindelvæv som vi kan bygge ligeså stort som vi vil!


Jeg vil hjælpe dig med at bygge og vil guide dig igennem olierne  så du kommer til at stå stærk både i dig selv og med olierne.


Jeg elsker at fortælle og holde foredrag om olierne.


Som guide er jeg altid behjælpelig med oplysninger om produkter og forretningsdelen, og vi vil løbende finde de olier derskal til for at støtte dig i de forskellige processer.

Begynd dit olie eventyr


Som kunde eller bygger kan du komme med i en facebook gruppe som vokser uge for uge. I gruppen er der masser af guidning og videoer fra byggemøder og olieworkshops som du vil lære utrolig meget af.

Gruppen er fyldt med kærlige mennesker som har utrolig mange forskellige kompetencer.


Bliv kunde - Som kunde har du mulighed for at købe de produkter du har brug for og når du har brug for dem, uanset hvor meget eller lidt du ønsker, der er ingen bindinger. Der er den fantastiske mulighed at du kan få nogle fordelagtige rabatter.


Bliv bygger - Som bygger har du mulighed for at bygge en meget givende forretning op. Du kan enten bygge selv eller få hjælp fra din guide. Alt er muligt uanset om du vil bygge til du får dine produkter betalt, have en supplerende indkomst eller lave en solid forretning som du kan leve godt af.

Som bygger er der en mindre månedlig binding som Jeg ser, som en investering i min forretning.


Du kan med fordel starte med en af de mange startpakker.

Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål til hvordan olierne kan hjælpe dig, eller hvordan du kommer igang med olierne

Du kan også trykke på SHOP knappen herunder for at signe up. VELKOMMEN TIL DŌTERRAS OLIE VERDEN!

Healing Hands FoundationDen primære grund til at jeg sagde ja tak til at være med i doTERRA var selvfølgelig pga oliernes vilde egenskaber. Den anden grund til det, som gjorde at jeg var 100 % sikker på at det her var det helt rigtige, er den velgørenhed der ligger bag, det er lige præcis sådan noget der får mit hjerte total til at smelte og fylder mig med dyb taknemmelighed!Healing Hands Foundation læs mereDoTERRA blev grundlagt i 2008 og donerer penge til velgørende organisationer, fonder og samfundsprojekter, efterhånden som årene er gået er det blevet til meget mere. I 2012 lavede doTERRA Healing Hands Foundation og donerer hvert år penge til dem. Healing Hands Foundation er en organisation der har partneskab med andre organisationer som sammen giver håb til millioner af mennesker verden over, der fx er syge eller i nød og gør dem selvhjulpne.

Pengene fra doTERRA kommer fra en del af det overskud som olierne hvert år giver. Så hver gang du køber et produkt fra doTERRA støtter du samtidig et helt fantastisk formål gennem Healing Hands Foundation.


Samarbejdspartnere som:


  • Mentors International hjælper små virksomheder med uddannelse og vækste.
  • Days for Girls arbejder for at give piger en uddannelse, sikkerhed og værdighed fx ved at dele hygiejne pakker ud. De hjælper piger og kvinder i over 100 lande.
  • Operation Underground Railroad bringer håb til piger og redder dem fra ikke at blive udsat for sexhandel og børnehandel. De børn der reddes kommer med i et rehabiliterings program i OUR rescue, og der bliver sørget for at gerningsmændene bliver anholdt og dømt.
Læs mere om de rigtig mange projekter Healing Hands Foundation også hjælper til med rundt omkring i verden, hvor olierne udvindes. Nogle af eksemplerne er vand installationer, skoler, hjælp efter jordskælv osv.


Copyright © All Rights Reserved

Susanne Kristensen Foder


  • Sjælshealer
  • Access bars behandler
  • Flow Energy Healer
  • Aroma Touch terapeut
  • Infrarød behandler

 

 

 

Kontakt

 

Adresse:

Fælledvej 9, Kolsnap

6500 Vojens

 

Email:

kontakt@dreamsbys.dk

 

Telefon:

+45 60924046

 

Mere

 

Om

 

Kontakt

 

Følg mig

 


 


 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend